Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоТова е мутренска държава, джунгла. Смяната

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКолаж: Телевизия 7/8, БулфотоТова е мутренска държава, джунгла. Смяната
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Борисов не управлява собственото си правителство, министрите му се отчитат на друг човек

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Колаж: Телевизия 7/8, Булфото

Това е мутренска страна, джунгла. Смяната на министрите е пунт и пластика, споделяше преди време Вальо Танов, сподели Татяна Дончева пред Слави Трифонов в Телевизия 7/8.

Тези, които са махнати, са министрите, за които регионалните координатори на Бойко Борисов споделиха, че са свързани с Пеевски. Кой съгласно теб им сподели, че са свързани с Пеевски? Мислиш ли, че координаторите на Бойко Борисов, като им познаваш връзките, като знаеш, че цялата партия е строй се, преброй се, че те ще му споделят кой е обвързван с Пеевски, и кой не. Аз съм подготвена да се обзаложа, че Борисов им е пуснал интифатата, че би трябвало да изискат промяна, тъй като са хора на Пеевски и той би трябвало да покаже, че се отграничава от Пеевски, с който ръководи към този момент от няколко години, добави Дончева.

Когато той им изиска оставките, те споделиха, ние нямаме съображение да подаваме оставки. Според мен това беше груба неточност от тяхна страна. Както преди една година Цветанов позволи неточност, когато се изцепи, че няма кой да го смени, по този начин не е добре на Бойко Борисов да му казваш, че няма кой да те смени. Освен това демонстрация на доста неприятен звук е на всички места по света министър-председателят да ти желае оставката и да не я получи. И в този момент стана по този начин, че Валери Симеонов и Каракачанов, споделиха преди три дни, че няма съображение да се вземат оставките, а след три дни им ги взеха, сподели още Дончева.

Смените на министрите са смехотворни, новото лице е единствено шефът на Александровска болница, прочут с крилатото изказване, че чакат хладилни камиони за трупове и че нямаме  чували за трупове. Изводът е, че Бойко Борисов в един миг не ръководи личното си държавно управление и че не може от тях да изиска оставки и да ги получи, тъй като те се регистрират на различен човек. Сега той откри метод да постави хора, които счита за свои, на тези позиции, само че те не могат да му свършат работа, разяснява Татяна Дончева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР